3D & 4D echo

In de periode van 24 tot 30 weken zwangerschap kan je prachtig mooie
3D foto’s en 4D video’s maken van je kindje en dan met name rond de 26-27-28 weken. De baby wordt al wat voller, doordat het onderhuids lichaamsvet krijgt maar heeft toch nog voldoende ruimte en vruchtwater om mooi in beeld gebracht te kunnen worden.

In onze Pretecho Praktijk kunnen we de karakteristieken van o.a. het gezichtje en de vormen van de oortjes, neusje, voetjes en vingertjes zichtbaar maken.

Daarop zie je niet alleen de contouren, maar ook het volume van de baby. Middels een groot meekijkscherm wordt alles haarscherp in beeld gebracht. Ervaar ook het bijzondere gevoel van de eerste ontmoeting.

Naast 3D en 4D Realistic Vue™  beelden kijken we tijdens de echo ook in 2D naar je kindje. Bij deze echo nemen wij ruim de tijd om je kindje op een leuke manier in beeld te brengen en krijg je uitgebreide uitleg over wat er te zien is.

Een 3D-echo is opgebouwd uit meerdere 2D beelden. Het beeld staat stil en toont het kindje duidelijk in perspectief. Wat erg mooi is, is dat je diepte ziet op deze beelden, hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld de vorm van het gezicht van het kindje te zien.

4D ofwel Realistic Vue™ is de nieuwste techniek. De 3D beelden worden in bewegende beelden weergegeven in echte natuurlijke huidskleur.

Op internet worden vaak de mooiste en duidelijkste echobeelden geplaatst. Echter kan het beeld per echo verschillen. De beeldvorming van de echo is afhankelijk van:

  • ligging van het kindje in de buik
  • ligging van de placenta
  • hoeveelheid vruchtwater rondom het kindje
  • dikte van de buikwand; hoeveelheid weefsel tussen baby en transducer (het apparaatje dat over je buik beweegt)

Met 3D/4D kan het wat lastiger zijn het kindje goed in beeld te brengen. de reden hiervan kan zijn; doordat de baby erg beweeglijk is, met de handjes voor het gezicht ligt, van ons afkijkt of met het neusje tegen de placenta ligt. Door even rond te lopen kan vaak alsnog het gewenste resultaat behaald worden. Mocht het zo zijn dat het onmogelijk is om een 3D plaatje van het gezichtje te krijgen dan komen jullie hiervoor gewoon een keer gratis terug.

Adres
De Steenmaat 2a
7783 DE Gramsbergen
Telefoon
+31 (0) 85 483 24 66