Wie zijn de gezichten achter de echopraktijk…

Wij,  zijn in oktober 2021 gestart met de B-Flow echoprakijk in Gramsbergen. Ik (Annemieke) werk fulltime in de echopraktijk en wordt ondersteund door Iris.

Annemieke

Geboren in 1982, moeder van drie geweldige kinderen en getrouwd met de allerleukste man, waarmee ik graag lekker op pad ga. Een levensgenieter en ik ben gek op koffie – mét een stuk taart – en word vrolijk van een bandje/terrasje/bezoekje aan de kroeg. Je kunt mij ook blij maken met een middagje shoppen en in mijn wintervakantie sta ik het liefst op de latten. Daarnaast heb ik dan nog steeds batterij over om mijn eigen baby spa én echopraktijk te runnen. Kortom stil zitten is niet echt mijn ding. Samen met de mensen om mij heen vormen wij een enthousiast team met hart voor de gezondheid en goede ontwikkeling van jonge baby’s.

Iris

Woont met haar vrouw en kinderen in het mooie Drenthe. Ze heeft een eeneiige jongenstweeling van 2 jaar en een dochter van 4. Kom je bij haar over de vloer? Baan je dan maar een weg door de planten, want ze is gek op groen in huis.
Ze maakt graag mooie wandelingen met haar gezin of gaat eropuit met haar kindjes in de bakfiets. Én ze is dol op sushi.
Iris is met veel passie werkzaam als verloskundige en specialiseerde zich daarnaast als verloskundig echoscopische. Dat is ook waar ze zich bij B-Flow Baby Spa & Pretecho mee bezig houdt, daarnaast creëert ze mooie 3D/4D echo’s en voert geslachtsbepalende echo’s uit.

B-flow

In onze rustige praktijk is ook een babyspa gevestigd. Wij bieden verschillende babyfloats en shantala babymassage, dit alles onder 1 dak.

Kijk nu op b-flow.nl voor alle informatie.

Adres
De Steenmaat 2a
7783 DE Gramsbergen
Telefoon
+31 (0) 85 483 24 66