Hallo kleintje

Je moet nog eventjes geduld hebben, totdat je je baby in het echt kunt
bewonderen en vasthouden. Gelukkig is het vanaf nu bij ons ook mogelijk
om alvast te spieken, dankzij een pretecho.

In onze echopraktijk worden de volgende echo`s aangeboden:

Ontspan en geniet tijdens de pretecho

In alle rust kunnen jullie naar je ongeboren baby kijken, met de nieuwste techniek in huis nemen wij uitvoerig de tijd om samen met jullie mooie beelden te maken van jullie kleintje. Ons uitgangspunt bij een pretecho is dat we duidelijke, voor jullie herkenbare beelden maken. Het is niet voor niets een bijzondere ervaring en mogelijkheid om alvast jullie ongeboren kindje te zien bewegen. Soms zie je ook al echt de mimiek tijdens de echo: lachen, fronzen, gapen of een pruillipje.

Goed om te weten:

Een echo in onze praktijk is geen medische handeling, advies of beoordeling. Er wordt dan ook niet gezocht naar afwijkingen bij de zwangere en/of bij de baby. Pretecho B-Flow is op geen enkele wijze aansprakelijk voor achteraf gebleken afwijkingen.

De volledige verantwoordelijkheid van je zwangerschap is en blijft bij je behandelend verloskundige en/of arts. Geen enkele uitspraak tijdens de pretecho kan worden gezien als medische beoordeling.

Bij een geslachtsbepaling va. 17 weken kunnen wij met 98% betrouwbaarheid het geslacht voorspellen. Aan de gegeven beoordeling kunnen geen rechten worden ontleend.

Bij B-Flow Baby Spa & Pretecho Praktijk is het pure pret en een mooi moment om samen te beleven.

Neem dus gerust andere kinderen, familie of vrienden mee!*

Middels een groot meekijkscherm wordt alles haarscherp in beeld gebracht. Ervaar ook het bijzondere gevoel van de eerste ontmoeting.

* Gelieve maximaal 4 extra personen i.v.m. de beschikbare ruimte.

Ervaringen

Adres
De Steenmaat 2a
7783 DE Gramsbergen
Telefoon
+31 (0) 85 483 24 66